top of page

Türk Malı (Yerli) Implant Markaları


Türkiye'de, ülkemizde birçok yerli, Türk malı dental (diş) implant markası bulunmaktadır. Türk malı implant üreten firmaların sayısı son yıllarda hızla artmaktadır.


Bilgiler ve ürün logoları ilgili firmaların websitelerinden alınmıştır. Marka isimleri rastgele/gelişigüzel sıralanmıştır.






IMPLANCE IMPLANT SISTEMLERI


İmplance implant firması 2012 yılından bu yana kadar hizmet veren bir markadır. İmplance implant markası Görkem Serçe tarafından 2012 de kurulan bir markadır. Kısa süre içerisinde gelişim göstermiştir. Böylece kısa sürede dünayaya açılmayı başarmıştır. En başarılı implant markalarından birisi haline gelmiştir. İmplance implant markasının üretim fabrikası Trabzon’dur. Kaliteli ürünlerin piyasaya sunulmadan önce geliştirilmiş noktasıdır.


Implance Dental İmplant Sistemi, yılların tecrübesi ve teknolojik yatırımın buluştuğu AGS Medikal tarafından, üstün kalite standartlarında üretilmektedir. Sahip olduğu üretim parkuru, ürün kalitesi ve servis ağıyla kısa sürede Türkiye pazarında kalitesiyle lider konuma ulaşmıştır. Dünya pazarında da çok yaygın bir kullanıcı kitlesine sahip olan Implance İmplant Sistemi, yapmış olduğu Ar-Ge çalışmalarıyla her geçen gün yenilikçi çözümler geliştirerek büyümesini sürdürmekte ve dünyanın lider firmaları arasında yer almayı hedeflemektedir.


Implance İmplant Sistemi, Bone Level ve Tissue Level implant alternatifleri ile her türlü endikasyona uygun, çok çeşitli çaplarda ürün gamına sahiptir. Gold standartlarda yüzey ve dizayn özelliklerine sahip sistem, kusursuz kalitesiyle kemik dostu, cerrahi setin kullanım kolaylığı ile de kullanıcı dostu bir implant sistemidir. İmplance implantları FDA onaylıdır, yani Amerikan Federal İlaç Ajansından onay almış bir implant markasıdır.








DTI IMPLANT SISTEMLERI


DTI İmplant Sistemleri, tüm dünyadan bilim adamları, doktorlar ve mühendisler tarafından tasarlanmıştır. Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası tarafından desteklenen bir firmadır, dünya standartlarının üzerinde üretim gerçekleştirmekte ve üretim süreci boyunca Avrupa'nın önde gelen üniversiteleriyle etkin bir işbirliği yürütmektedir.


Üretim tesislerimizde, kalitenin sürekliliğini sağlamak için sektörün dünyadaki en önemli kurumları ile işbirliği içerisinde Ar-Ge çalışmaları sürdürülmektedir. Tasarım, kalite, ürün çeşitliliği ve ambalajlama açısından birçok yeniliğe sahip olan DTI bu sayede dünyadaki tüm diş hekimlerine implant cerrahisinde ve protezler aşamasında avantaj sunmaktadır.


DTI İmplantlarının bilgi arayışı, inovasyon yoluyla sürekli mükemmellik arayışını içerir. Sağlık alanında bu arayış biyoloji ve teknoloji arasında uyumlu bir bağ gerektirir. İdeal ürün tasarımı, doğanın biyolojik mikrosistemlerinin analizinden ve yeni teknolojinin geliştirilmesinden vücut bulur.


Bir hayvanın kendi çevresine uyum sağlama yeteneği doğada çok önemlidir. Örneğin, köpekbalığı derisinin eşsiz mikro yapısı yüzme sırasında akış direncini azaltır. DTI SLA Aktif mikro yapısı, tek tip başlangıç hücresi yayılmasını sağlar. DTI implantlarının makrodizaynı, yüzey topografyasına paralel olarak, mükemmel yerleştirme özellikleri sağlar.


DTI İmplantlarının yüzeysel mikro pürüzlülüğü, kemik indükleyici hücrelerin ihtiyaçlarına göre düzenlenmiştir. Birçok biyolojik yapı mükemmel sağlamlığından dolayı öne çıkar. Aynı zamanda hafif ve fonksiyoneldirler. İmplant osseointegrasyonu için sağlam implant-kemik apozisyonu(eklemesi) önemlidir. Bu, rahat iyileşmeyi sağlayan oklüzal kuvvetlerin emiliminde yardımcı olur. DTI Ar-Ge departmanı, SLA'nın yüzey özelliklerini daha da geliştirmek için birçok üniversite ile etkin bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.









NUCLEOSS IMPLANT SISTEMLERI


Türkiye’nin güvenilir ilk yerli diş implant üreticisi NucleOSS, 2001 yılında Şanlılar Ltd. ŞTİ. tarafından İzmir’de kurulmuştur.


NucleOSS size güzel bir gülüş kazandırmak isteyen, yüksek standartlarda bir dental implant sistemidir. Kaliteli ürünü erişilebilir fiyatlarla sunan ve herkesin gülüşüne güvenmesini sağlayan bir marka olmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.


Titiz AR-GE çalışmalarımızı ve bilgi birikimimizi, dünya standartlarındaki hassas üretim protokolü ile birleştirerek, sizler için en iyi, en bio uyumlu ve en temiz diş implantlarını geliştirdik. Operasyon kalitesini yükseltmek ve daha konforlu tedavi süreçleri sağlamak için yenilikçi ürünler tasarlamakta, geliştirmekte ve sizlerle buluşturmaktayız.


Devam eden AR-GE çalışmalarının etkinliğini arttırmak için kurduğumuz Together for Implantology Academy (TFI Academy) ile klinisyen ve akademisyen hekimlerimizle bilgi, deneyim, bilimsel veriler ve araştırmalarımızı paylaşmaktayız.


NucleOSS ailesi olarak önceliğimiz insana verilen değerdir. Bu anlayışla ilkeli, etik, şeffaf yönetim anlayışı ile müşteri odaklı üretimi benimsemekteyiz.


Büyüme ve ilerlemenin birinci koşulu olan değişime açık yaklaşımımız çerçevesinde her gün daha fazla çalışıyor, yeni ürünler tasarlıyor, sürekli gelişiyor ve sektörümüze katkı sağlıyoruz.










EVOSS IMPLANT SISTEMLERI


Evoss İmplantları, Türkiye'nin en büyük ve ilk diş hekimliği fabrikası olan 40 yıllık deneyimli UMUTSAN tesislerinde üretilmektedir. UMUTSAN dental cihazlar, dental laboratuvar cihazları, kuyumculuk cihazları, OEM dental implantlar ve her türlü iyi bilinen implant sistemlerinin yedek parçalarını üretmektedir. Her tip dental implantta UMUTSAN'ın deneyimli özelliği, Evoss Implantlarından ve hibrit benzersiz sisteminden doğmuştur. SC Medikal, 3 yıllık Ar-Ge süreci boyunca Evoss İmplantları ve abutment sistemlerini geliştiren UMUTSAN Dental'in kardeş şirketidir. Tüm abutment sistemlerinin tek protokolü, yüzey yapısının yüksek hidrofilikliği ve overdenture çözünürlükleri Evoss Implantları Türkiye'de ilk 5 yılında favori implant sistemini taşıdı. İhracat talebimiz 11'den fazla CNC ünitesi ve 3 vardiyalı çalışmamızı gerektirdi. Ar-Ge ekiplerimizin ana hedefi, tüm dünyada en çok tercih edilen implant imalat şirketi olmaktır.













MODE IMPLANT SISTEMLERI


Mode İmplant Sistemleri 1965 yılından günümüze ileri teknoloji üretim sistemlerinde uluslararası başarı ödüllerine layık görülmüş şirketler topluluğuna bağlı güvenilir bir kuruluştur.


İleri teknoloji üretim tesisi ve otomasyon sistemleri ile yüksek kalitede üretilen ve her aşamada test edilen dental implant ürünleri, zengin ürün çeşitliliği ve stoklardan hemen teslim avantajları yanı sıra akademisyenlerce referans hekimlere planlama ve uygulama aşamalarında tüm aşamalarda destek vermeyi sürdürmektedir.


10. Yılında Amerika'da YILIN ÜRETİCİSİ ödülüne layık görülen MODE İMPLANT her zaman bilimi arkasına alarak kendisin yenileyen ve geliştiren, her geçen gün kurmuş olduğu AR-GE birimi ile hizmet kalitesini arttıran bir dünya markası olma yolunda ilerlemektedir.


Dünyanın 40'ı aşkın ülkesinde kullanılan Mode İmplant, her geçen gün ürün gamını artırmakta spesifik ve yetersiz kemik yapıları için çözüm olanakları ve alternatif üst yapı seçenekleri sunmaktadır.


Mode İmplant Akademi ile birlikte Türkiye ve Dünya’nın bir çok bölgesinde Temel İmplantoloji’den İleri İmplantolojiye kadar bilimsel eğitim organizasyonları düzenlemektedir. Ulusal ve uluslararası arenada düzenlenen fuar ve kongrelerde yer alarak bilimsel çalışmalara destek vermeye devam etmektedir.




2014 yılında kurulan Bilimplant, dental implant alanında kişilerin hem yaşam hem de sağlık kalitesini yükseltmeyi amaçlayan doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir. Bilimplant, dental implantda en yeni teknolojileri kullanarak 4 yıl boyunca kapsamlı şekilde Ar-Ge çalışmalarını sürdürdükten sonra yine her aşamada Ar-Ge çalışmalarına devam ederek 3 yıldır yerli ve milli dental implant üretimini gerçekleştirmektedir.


Bilimsel ve yüksek nitelikli üretim hizmetiyle, uluslararası standartlardaki kaliteli dental implantları ülkemizde üreterek, yerli üretim implantların standartlarını her geçen gün yükselten Bilimplant, kuruluşundan bu yana her aşamaya büyük bir titizlikle dahil ettiği Ar-Ge çalışmaları ve alanınca deneyimli uzman kadrosu sayesinde sürekli olarak geliştirdiği yerli implantlarla, dental sektörde güvenilir ve tüm dünyada tercih edilen bir firma olmayı hedeflemektedir.











Avrupa İmplant, dental implant başta olmak üzere çeşitli alanlarda dental sektöre hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Ana faaliyet alanı dental implant sistemleri olan Avrupa İmplant, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek üniversitelerle ortak bilimsel ve teknolojik AR-GE projeleri üretmeyi, kendini ve sektörü geliştirmeyi, alanında öncü konuma yükselmeyi, ülkemize bu anlamda değer ve katkı sağlamayı amaç edinmiştir.


Yıllarca medikal ve dental sektöre hizmet vermiş alanında uzman kişilerin yılların yönetim ve üretim tecrübelerinin bir araya geldiği Avrupa İmplant, hasta / diş hekimi ihtiyaç ve beklentilerini baz alarak yaptığı araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla BioInfinity Dental İmplant Sistemi’ne hayat vermiştir.


Avrupa İmplant olarak, insan sağlığı temel politikamızdır. Diş hekimi - hasta ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda ürünlerimizi geliştirerek hastaların yaşam kalitesini artırmayı, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek kaliteden ödün vermeden hatasız, uygun maliyetli ve güvenilir ürün - hizmet sunmayı ilke edindik.

İnsan sağlığı ve kalite bilinci ile yasa ve yönetmeliklere uygun bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmek, diş hekim- hasta memnuniyetini ön planda tutarak girişimci ve yenilikçi kadromuz ile süreçlerimizi iyileştirmek, kalite yönetim sistemimizin etkinliğini artırmak görev, taahhüt ve politikamızdır.




YABANCI BİR FABRİKADA IMPLANT ÜRETİMİ


13.359 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page